Alarmopvolging | Overige Dienstverlening Contact  
 
Vacatures Beveiliging Rotterdam

Recherche


Vacatures Beveiliging Group is een erkend, door het Ministerie van Justitie goedgekeurd recherchebureau, geregistreerd onder nummer POB 661, dat zich bezighoudt met het opsporen en vaststellen van vele soorten onregelmatigheden, zowel in de persoonlijke als zakelijke sfeer.
Vacatures Beveiliging Group verricht feitenonderzoek in zaken met een privaatrechtelijke, bestuursrechtelijk of strafrechtelijke achtergrond. Materiaal dat hieruit voorkomt kan dienen als bewijsmateriaal in een eventuele strafrechtelijke procedure, mits dit materiaal rechtmatig is verkregen. Hiermee wordt voorkomen dat de opdrachtgever schade toegebracht wordt. Het materiaal dient tevens als informatiebron bij het nemen van contractuele beslissingen.

Onze gediplomeerde Particuliere Onderzoekers werken met een gedragscode, opgesteld door de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB).

In een oriënterend gesprek zullen wij geheel vertrouwelijk de mogelijkheden inventariseren. U krijgt vervolgens advies en een voorstel met een plan van aanpak. Dit gesprek kan plaatsvinden op ons kantoor, maar ook op een andere willekeurige locatie.
Vacatures Beveiliging Group heeft ruime ervaring op het gebied van recherchewerkzaamheden, echter een garantie tot succes willen en kunnen wij niet geven. Onze Particuliere Onderzoekers zijn afhankelijk van uw informatie en omstandigheden in de praktijk. 

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod van de discrete diensten van Vacatures Beveiliging Group:

 

- Installatie en verhuur(verborgen) beeldopnameappataruur;
- Onderzoek naar gezochte personen;
- Onderzoek naar vermiste personen;
- Concurrentiebedingen;
- Alimentatieonderzoeken;
- Onderzoek naar(onrechtmatig) ziekteverzuim;
- Overspel;
- Preventie- adviezen;
- Incasso-opdrachten;
- Schaduwen van personen;
- Antecedentenonderzoek (bv. CV-check);
- Observaties;
- Onderzoek interne diefstallen.