Alarmopvolging | Overige Dienstverlening Contact  
 
Vacatures Beveiliging Rotterdam

Overige Dienstverlening


Vacatures Beveiliging Group kent nog meer soorten van dienstverlening op het gebied van beveiliging en bewaking.
Hieronder volgen er een paar.
Evenementen beveiliging.
Sinds het begin van de jaren '90 van de vorige eeuw heeft zich binnen de particuliere beveiliging een specialisatie, evenementenbeveiliging, ontwikkeld.
De taak van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in evenementenbeveiliging is het in de hand houden van feesten, voetbalwedstrijden en andere evenementen, en zorgen dat ruzies niet uit de hand lopen.
De werkzaamheden en het specifieke soort publiek waarmee een evenementenbeveiliger te maken krijgt is gelieerd aan de diverse evenementen. Zo verschilt het publiek dat houseparty’s bezoekt nogal ten opzichte van de bezoekers van een zakelijk evenement, zoals een beurs.
Hetzelfde geldt voor de categorie cafébezoekers en voetbalsupporters. Door deze diversiteit van bezoekers wordt van de evenementenbeveiliger verwacht dat hij kennis heeft van uiteenlopende zaken waarmee hij geconfronteerd kan worden.


 

Vacatures Beveiliging Group heeft jarenlange ervaring op dit gebied en werkt uitsluitend met gediplomeerde en ervaren beveiligers.
Bij het goed organiseren van een evenement, komt qua beveiliging meer kijken als je in 1e instantie zou denken. Een vergunning voor een b.v. een groot feest wordt alleen afgegeven als de beveiliging(goed) geregeld is. Toegangscontrolebeleid, kaartcontrole, brandveiligheid, parkeerbeheer, vipbeveiliging, voorkomen van mogelijke calamiteiten.
Vacatures Beveiliging Group, uw beveiligingspartner voor al uw evenementen, een vertrouwd gevoel.
Uw veiligheid, onze zorg.